Bursa’da Vahşet! Bir Baba 3 Çocuğunu Öldürdü

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bugün saat 15.00 sıralarında giden ve boyacılık yaparak geçimini sağlayan Murat Kılıç, 3 çocuğunu öldürdüğünü söyledi. Gözaltına alınan Kılıç’ı da yanına alan Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi Bağlar Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın bodrum katına gitti. İçeri giren polisler 11 yaşındaki Zeynep ile 6 yaşındaki Aslı Kılıç’ı kesici aletle, 3 yaşındaki Muhammet Ali Kılıç’ı boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Üç çocuğunu öldüren Murat Kılıç

ÇOCUKLARINI ERZURUM’DAN GETİRDİ

Cinayetin detaylarına ise halktv.com.tr ulaştı. 1 yıl önce eşi Gülay Kılıç’tan ayrıldığı öğrenilen Murat Kılıç ifadesinde, “Ayrıldığım eşim Erzurum’a babasının evine gitti. 1 yıl önce giderken de çocuklarımı da almıştı. 15 gün önce çocuklarımı almak için ben de Erzurum’a gittim. Orada tartışmamız oldu.

Murat Kılıç’ın öldürdüğü 3 çocuğu

JANDARMA EN YAKIN KARAKOLA GİT DEDİ

15 gün önce çocuklarımı alıp Bursa’ya geldim. Bugün sabah saatlerinde Erzurum’dan jandarma aradı. Eski eşim çocukları almamdan dolayı çıkan tartışmayla ilgili şikayette bulunmuş.Jandarma bana en yakın karakola giderek ifade ver dedi. O an kendimi kaybettim ve çocukları öldürdüm” dediği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx