Prens Harry’den babası Kral 3. Charles’ın hastalığına ilginç yorum

Kanser teşhisi konulduğunun açıklanmasının ardından babası Kral 3. Charles’ı ziyaret etmek için İngiltere’ye giden Prens Harry yaptığı açıklamada, bu durumun aileyi “yeniden birleştirebileceğini” söyledi.

İngiltere ziyaretinde babasıyla bir saat boyunca görüşen Prens Harry, ertesi gün ABD’ye döndü. Prens’in kavgalı olduğu bildirilen abisi Prens William ile görüşmediği iddia edildi.

İlerleyen günlerde Britanya Kolumbiyası’nda, 2025 Invictus Oyunları’nın tanıtımını yaparken Good Morning America’ya verdiği röportajda Prens Harry, “her türlü hastalığın aileleri bir araya getirdiğini” söyledi.

Prens, “Bütün ailelerde, bunu hep görüyorum, ailenin gücü bir araya geliyor. Yani evet, bence herhangi bir hastalık, aileyi bir araya getiriyor. Bunu tekrar tekrar görüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.” dedi.

Prens Harry ayrıca 75 yaşındaki hükümdarın teşhisi sonrasında aileye yeniden kavuşulacağından emin olduğunu ancak Kral’ın sağlık durumunun aile arasında kalacağını söyledi.

Babasıyla, Kral Charles’ın Mayıs 2023’teki taç giyme töreninden bu yana görüşmediğini ve erkek kardeşiyle gergin bir ilişkisi olduğunu ancak tüm ailenin tekrar toplanacağına emin olduğunu da sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx